Информация

Информация-за гостите

Важно:

Времето за настаняване е от 15:00 до 20:00 часа,

Напускането винаги е до 11:00 часа сутринта

Резервация, престой и плащане

След резервация е необходим депозит от 30% ,който трябва да заплатите до 3 работни дни след резервацията. Останалата сума ще бъде изплатена в  деня на настаняване.

Минимален престой-2 дни

Апартаментите не се почистват ежедневно.

Апартаментите  се почиства след напускане .

Почистване на апартаментите, доставка на тоалетни принадлежности (шампоан, душгел и сапун), тоалетна хартия, таблетки за съдомиялна и капсули за пране както и смяна на спално бельо и кърпи се прави след 4-5 дни само при престой повече от 7 дни (безплатно)  или при изрично Ваше поискване по време на престоя Ви (срещу допълнително заплащане 60 лв), но задължително не във Ваше присъствие. Ако искате смяна на хавлиите и допълнителни консумативи и тоалетни принадлежности по време на престоя Ви (срещу допълнително заплащане 15 лв) , се свържете със нашите служтели.

Като комплимент от нас в началото на престоя си  получавате:

тоалетни принадлежности ( шампоан, душ гел и сапун) .

консумативи (тоалетна хартия, таблетки за съдомиялна и капсули за пране);

малка бутилка вода и пакетирано нес кафе.

 Апартаментът НЕ предлага храна, хранителни изделия, хранителни добавки(подправки) и напитки.

Време за настаняване

Времето за настаняване е от 15:00-20:00 часа

По-ранното настаняване е възможно само ако апартаментът е свободен и сме предварително уведомени.

Настаняване преди 15:00 часа ще ви струва 20 лева(BGN)

Късно настаняване винаги е възможно.Въпреки това, поради неудобството ще бъдете таксувани за това.

Настаняване след 20:00 часа ще ви струва 20 лева(BGN)

Тези такси се заплащат в брой по време на настаняване!

Време за напускане

 Напускането винаги е до 11:00 часа сутринта.

Възможно е да освободите апартамента и по-късно, в случай че след вас няма гости и ще бъдете таксувани за това. Цената се определя в зависимост от времето на освобождаване на апартамента.

Оставете мястото с уважение към почистващия персонал!

В деня на заминаване е необходимо да направите следните неща: съберете отпадъците,изхвърлете ги в контейнера извън сградата. Оставете ключовете за апартаменат и дистанционното за гаража! Подсигурете се , че сте затворили вратата на апартамента, както и входната врата на сградата. Ще Ви бъдем много благодарни за това.

Паркинг

Апартаментите ни са в топ центъра на град Варна.

На улицата пред апартамента има места за паркиране. Това обаче не е препоръчително, защото е „синя зона“ (почасово платено паркиране).

Най-добрата алтернатива е да паркирате автомобила извън  „синята зона“ на града или в платен обществен паркинг.

Ние можем да Ви предложим платен подземен паркинг с предварително резервиране в сградата на апартаментите(Cats, Orpheus, Nympha Deluxe) и 200 метра от апартамент Aventurine , цената е 15 лева(BGN) на ден.

За любителите на кафе

Апартаментите разполагат с налична кафеварка и филтър кафе машина, а за любителите на кафе еспресо предлагаме срещу такса от 2 лева(BGN) на ден еспресо-кафe-машина „ Долче густо“.

С лично закупени от ваша страна капсули „ Долче густо“.

            

ПОЛИТИКА АПАРТАМЕНТИ CATS

  ПОЛИТИКА ЗА ПУШЕНЕТО – СТРОГО ЗАБРАНЕНО

В съответствие с българското законодателство, Апартаменти Cats спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на Апартаментите, в това число: общи площи и коридори. Всяко доказателство за пушене в Апартаментите ще доведе до начисляване на глоба от 200 лева (BGN)по сметката на госта.

Определената зона за пушене е разпределена в рамките на откритата част на Апартаментите(Тераса).

  NO-PARTY ПОЛИТИКА

Апартаменти Cats спазва строга „No Party“ политика.

Апартаменти Cats  не толерира неприемливи нива на шум или поведение,

В случай на отказ  на гостите да се съобразят с изискванията, Апартаменти Cats си запазва правото да прекрати резервацията, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение и налага глоба според ЗАКОН за управление на етажната собственост:

Забранява се на съседите да извършват в своето жилище дейности или действия, които създават безпокойство за другите, живеещи в съседство, по-голямо от обичайното/чл. 6, ал. 1, т. 4 от ЗУЕС.

Важно: Глобата, която се налага за вдигане на шум е в размер между 100 и 300 лв(BGN)., когато нарушителят е физическо лице, когато е за първи път и не представляват престъпление – чл.33  от ЗЗШОС.

    ПРАВИЛА ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ПРИЧИНЕНИ ЩЕТИ

Апартаменти Cats  си запазва правото да таксува гостите за разходите за вреди и щети, причинени съзнателно или по непредпазливост, включително услуги за почистване, причинени умишлено, по небрежност или непредпазливост на госта към собствеността на Апартаментите.

Гостите ще бъдат държани отговорени за всяка загуба или повреда на имущество на Апартаментите, причинени от самите тях, техни гости или всяко лице, за което те са отговорни.

Ако щетите се констатират, след като гостът вече е напуснал, Апартаментите си запазва правото да удържи такса от кредитната карта на госта или да изпрати фактура за дължимата сумата по ремонта.

Compare

Enter your keyword